Стефана Здравкова е новият главен изпълнителен директор на Нова Броудкастинг Груп

...
Стефана Здравкова е новият главен изпълнителен директор на Нова Броудкастинг Груп
Коментари Харесай

Стефана Здравкова става главен изпълнителен директор на Нова Броудкастинг Груп

Стефана Здравкова е новият основен изпълнителен шеф на Нова Броудкастинг Груп от през днешния ден, оповестиха от United Group, водещ доставчик на телекомуникационни и медийни услуги в Югоизточна Европа и притежател на българската медийна група.

Тя поема поста от  Дирк Геркенс, който управляваше компанията от ноември 2021. Той ще продължи да бъде директор „ Програмиране, продукция и рекламни продажби “ на United Media - медийното поделение на United Group, което оперира в 8 страна и остава ръководител на ръководещия ръб.

В последните три години Стефана Здравкова заемаше поста изпълнителен шеф на една от водещите медийни цифрови компании в България - Нет Инфо. Сред достиженията ѝ на тази позиция от United Group изброяват растежа на главните цифрови артикули abv.bg и nova.bg, сполучливото развине и използване на иновативна тактика за уеб сайтове с желание за покупка, по едно и също време с въвеждането на нови рекламни артикули и партньорства в продажбите. " Това я отличава като основна фигура в цифровата промяна на Нова Броудкастинг Груп. ", акцентират притежателите на Нова Броудкастинг Груп

Стефана Здравкова има и потвърден опит за създаване и одобряване на отлични екипи и постоянно е работила за най-иновативните компании в съответните бизнес сфери, допълват от медийната група. Преди да се причисли към Нет Инфо, тя е била шеф за България на eMAG от 2016 до декември 2018 година. Професионалната й биография включва още мениджърски позиции в огромни мултинационални компании като XEROX, Siemens Mobile, Logitech & Toshiba Europe.

„ Експертизата на Стефана в непрекъснато изменящия се цифров святтази сфера ще бъде основна за бъдещото развиване на нашите медии, защото всички ние живеем в ерата на видео наличието, което необятно се употребява на цифрови платформи. В допълнение, нашият нов основен изпълнителен шеф ще бъде основан в София, което, дружно със стратегическото й мислене и отличния опит в осъществяването на комплицирани и предизвикателни планове, ще способства за дълготрайното обмисляне и непрекъснатия напредък на компанията “, коментира заяви Виктория Боклаг, основен изпълнителен шеф на United Group.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР